Bij ons draait alles rond tech. We leren graag nieuwe technieken en programmeertalen aan zodat we steeds up-to-date zijn met de nieuwste normen en systemen. Dat kan je ook zien aan onze expertise: we beheersen een ruim aantal programmeertalen en systemen zoals C, C++, C#, JavaScript, jQuery, MFC, ATL, COM(+), ActiveX, .NET Framework, Azure, Mobile .NET Framework, SQL Server, MSDE, IIS, Windows Phone Development, Java, Objective-C ...

Dit komt door onze jarenlange ervaring in de IT- en softwarewereld. Als er een nieuwe techniek of systeem komt, proberen we het uit en zien we snel waar we het kunnen gebruiken. Dit vinden we gewoon leuk!

Onze expertise is het grootst in het Microsoft domein, maar we zetten uiteraard ook de stap naar mobile apps op Android, iOS en Windows Phone + de communicatie tussen deze verschillende platformen.
Een voorbeeld: een project waar de back-end Microsoft Windows Server 2008 is, met een php front-end voor browsers en Android voor een mobile app. De communicatie hierbij gebeurt via ASP.NET Web API (JSON), zodat elk systeem vlot met elkaar kan praten. Dit project was een leuke uitdaging met een mooi resultaat.

Onze interesse in techniek komt doordat we allemaal opgeleid zijn in technische richtingen, het zit in ons bloed!


Neem snel contact met ons op?


Hoe pakken we een project aan?