Software ontwikkeling

Software wordt ontwikkeld op maat van uw bedrijf, zowel op vlak van ontwerp als van prijs. Wij maken zowel nieuwe software als aanpassingen of uitbreidingen op bestaande pakketten. We doen dit voor zelfstandigen, KMO’s en grotere bedrijven.

Indien u advies nodig heeft omtrent de onwikkeling van nieuwe software door uw eigen mensen staan wij u daar graag in bij. Dit kan gaan van projectomschrijving tot en met de volledige architectuur, implementatie en opvolging. Verder kunnen we u advies geven over de vereiste aankopen om uw project optimaal te laten verlopen.

Software ontwikkeling

Heeft u een project voor ons?


Project begeleiding

Project begeleiding

Een softwareproject begint met een idee, maar het is vaak moeilijk voor u om in te schatten wat er allemaal bij komt kijken.

Daar kunnen wij bij helpen, we zitten samen, bekijken de wensen en noden van de applicatie en denken mee om uw idee optimaal te beschrijven en eventueel alternatieven aan te bieden.

Dit kan zowel voor projecten die volledig door ons uitgevoerd worden als voor projecten die u in uw eigen bedrijf aan het ontwikkelen bent. Misschien heeft u een bepaalde expertise niet in huis waar wij u wél mee kunnen helpen? Dit kan u alleen maar tijd en geld besparen.

Vraag begeleiding aan

IT Advies

IT Advies

Voor zelfstandigen is het dikwijls moeilijk om zelf in te staan voor de uitbouw van hun computer, netwerk en IT-infrastructuur. Iedereen weet dat een degelijk hardwaresysteem u veel tijd kan besparen.

Als het echter mis gaat zit u al snel met de handen in het haar. Wij helpen u bij de keuze van uw aankopen en indien gewenst regelen we alles van aankoop tot levering.

We installeren en beveiligen uw (draadloos) netwerk en configureren alle aangesloten computers en printers tot alles naar uw wens is. We zorgen er ook voor dat u zo lang mogelijk van uw systeem kan genieten, zonder problemen, door uw computers te beschermen tegen wijzigingen.

Vraag IT-support aan

Enkele van onze klanten